В Україні зросли ціни на автогаз: скільки тепер коштує заправитися

Читать на русском
Автор
Ціни на АЗС знову пішли вгору
Ціни на АЗС знову пішли вгору. Фото freepik.com

Деякі АЗС змінили вартість блакитного пального в бік подорожчання

Українські мережі у вівторок, 20 лютого, дещо змінили ціни на автогаз. Так, оператори скорегували його вартість трошки вгору.

За інформацією Консалтингової групи "А-95", скраплений автомобільний газ у період від 19 до 20 лютого у мережах АЗС здорожчав у середньому на 11 коп./л — до 26,88 грн/л. Найбільше на нього підняли ціни BVS та "Укрнафта", де він здорожчав на 50 коп./літр і тепер коштує 26,99 грн/літр та 26,40 грн/літр відповідно.

На яких ще АЗС змінилася ціна автогазу

Також вартість блакитного пального зросла й на "Автотранс" і Luxwen. Вони додали у ціни на цей вид пального 40 коп./літр і тепер він там коштує 26,88 грн/літр та 25,99 грн/літр відповідно. На 50 коп./літр зросла вартість автогазу на "Авантаж 7", тепер там він коштує 25,45 грн/літр.

Трохи менше, але все ж подорожчав, автогаз на таких АЗС: U.GO (+17 коп./літр), Rodnik (+20 коп./літр), "БРСМ-Нафта" (+30 коп./літр), Chipo (+8 коп./літр), Marshal (+18 коп./літр).

Як повідомляв enkorr, від минулого тижня роздрібна вартість автогазу в Україні припинила зниження, яке тривало з 1 грудня 2023 року. Наразі збільшення вартості ресурсу фіксується у мережах середнього і нижнього цінового діапазону.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Україні змінили ціни на бензин та дизельне пальне. Деякі АЗС скорегували вартість на понад 1 грн/літр.