Вкрав і розбив авто, втік на скутері в іншу область: неймовірні пригоди підлітка з Тернопільщини

Читать на русском
Автор
Встиг добряче накриміналити Новина оновлена 04 квітня 2024, 11:38
Встиг добряче накриміналити. Фото Поліція Вінницької області

Цьому юнаку явно не було сумно

Днями на Вінниччині серйозно накриміналив підліток з Тернопільщини. Він за один день скоїв кілька крадіжок і навіть потрапив у ДТП.

На щастя, дитина не постраждала. Подробиці випадку розповідають у пресслужбі поліції області.

Подробиці випадку

Юнак приїхав з Тернопільської області у місто Бершадь, що на Вінниччині. Спочатку він викрав автомобіль Іж-2126, який перебував на території СТО. Та довго він не поїздив — зовсім скоро хлопець потрапив у ДТП, адже не впорався з керуванням. Він врізався у гараж і втік з місця ДТП.

Та на цьому його пригоди не закінчились — він заліз у приватне подвір’я і викрав з автомобіля, що був там припаркований, рюкзак з грошима. Всередині було 45 тисяч гривень, які родина відклала для поховання померлого родича. З цієї суми частину він витратив, купивши скутер.

Дії хлопця були зафіксовані камерами відеоспостережень, завдяки яким оперативникам райуправління поліції Гайсина вдалось швидко розшукати та впіймати малолітнього злочинця. 15-річного хлопця помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно з кримінальним провадженням за двома статтями — крадіжка та незаконне заволодіння ТЗ — юнак може отримати до 8 років ув’язнення.

Раніше "Телеграф" писав, що у Києві водій Ford вчинив "геніальну" аварію. Він порушив кілька правил дорожнього руху і розбив три авто.