Про це мало хто знає: як використовувати підлокітник автомобіля як холодильник

Читать на русском
Автор
Холодильник у центральному підлокітнику Новина оновлена 17 липня 2024, 16:34
Холодильник у центральному підлокітнику

Як використовувати центральний підлокітник в авто для охолодження напоїв та їжі

Сучасні автомобілі оснащені безліччю прихованих функцій, про які мало хто знає. Однією з таких дивовижних опцій є можливість використання центрального підлокітника як невеликий холодильник.

Виявляється, 90% людей навіть не здогадуються про це! Але така функція доступна в деяких моделях авто і може суттєво покращити комфорт у поїздках, особливо у спекотні дні.

Як використовувати холодильник у центральному підлокітнику?

Така опція дозволяє підтримувати прохолоду напоїв та продуктів під час довгих поїздок, роблячи вашу подорож комфортнішою. Ось, як правильно нею користуватися:

  1. Увімкніть кондиціонер: для початку необхідно включити кондиціонер на центральній панелі керування вашого автомобіля;
  2. Встановіть низьку температуру: потім оберіть найнижчу температуру, яку підтримує система кондиціювання;
  3. Відкрийте підлокітник: тепер відкрийте центральний підлокітник. Знайдіть маленьку ручку, розташовану внизу в непомітному місці;
  4. Налаштуйте холодильник: поверніть цю ручку проти годинникової стрілки, доки зверху не з’явиться символ сніжинки. Це означає, що холодильник почав працювати.
  5. Покладіть напої: покладіть всередину підлокітника пляшку води або будь-який інший напій і дочекайтеся, поки він охолоне.

Як щодо результатів?

Через 2 години саме час перевірити ваш імпровізований холодильник. Відкривши підлокітник, ви побачите, що вода повністю замерзла. Тепер у вас завжди буде можливість освіжитися холодним напоєм, перебуваючи у дорозі.

Раніше "Телеграф" писав, як за 1 хвилину перетворити бардачок на холодильник. Виявляється, практично у всіх сучасних автомобілях, обладнаних кондиціонером, бардачок може виконувати таку роль.