Поліція Хорватії знайшла сумку Глиняної з грошима від продажу готелів: хто обікрав постачальника "яєць по 17"

Читать на русском
Автор
3538
Поліція Хорватії знайшла сумку Глиняної з грошима від продажу готелів: хто обікрав постачальника "яєць по 17"

Гроші повернуть потерпілій

Поліція Хорватії розкрила справу про зникнення сумки постачальника продуктів для ЗСУ за завищеною ціною Тетяни Глиняної. З’ясувалося, що її забрали працівники місцевого комунального підприємства.

Про це повідомляє видання Іndex. У матеріалах розслідування йдеться, що два тижні тому українка повідомила поліцію, що перед її будинком у Брелі вкрали сумку.

"Розслідування встановило наявність обґрунтованих підозр у тому, що троє чоловіків — 48-річний, 38-річний та 25-річний — громадяни Хорватії, незаконно привласнили чуже майно та вчинили елементи кримінального злочину — ухилення, з метою чого на них буде представлено спеціальний протокол у прокуратуру міста як доповнення до протоколу", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в сумці, яку Глиняна залишила перед своїм будинком у Брелі, знаходилися ноутбук, USB, п’ять мобільних телефонів, особисті документи, банківські картки і близько 16 000 євро, а загальна вартість вкраденого майна склала 27 000 євро.

"Знайдені речі та гроші будуть повернуті потерпілому", — повідомили в поліції.

Нагадаємо, як раніше ми писали, постачальник продовольства для ЗСУ Тетяна Глиняна купила кілька готелів у Хорватії. Саме вона є фундаторкою приватних компаній, які продавали Міноборони яйця по 17 гривень та інші продукти за завищеною ціною. Після розголосу у ЗМІ про наявність нерухомості за кордоном вона продала свої частки у готелях "Mirari", "Ora" та "Luxe". А після цього заявила, що сумку з вирученими грошима у неї вкрали.