Зрізують замки та висипають зерно: на кордоні Польщі почали нападати на українські вантажівки (відео)

Читать на русском
Автор
2116
Зрізують замки та висипають зерно: на кордоні Польщі почали нападати на українські вантажівки (відео)

Частина зерна висипалася на дорогу через пошкодження вантажівок

У Польщі відновилися протести фермерів, а з ними блокування деяких пропускних пунктів на українському кордоні. Тим часом у мережі почали з’являтись відео того, як невідомі з болгарками "нападають" на українські вантажівки.

Відповідні відеозаписи спочатку були оприлюднені telegram-каналом "Твій Володимир", який стверджує, що інцидент стався на пропускному пункті "Ягодин-Дорогузьк".

На кадрах видно чергу з вантажівок, з яких висипалося зерно, а також кількох чоловіків, які вимагали припинити фільмування.

На іншому відео, оприлюдненому тим самим каналом, один з українців пояснив, що на місце прибула поліція та зупинила дії зловмисників, але не стала їх затримувати. За його словами, нападники підійшли до вантажівки та спробували зрізати митну пломбу та замок вантажівки електричною болгаркою.

Як повідомлялося раніше, станом на 11 лютого заблокованими залишаються два пункти пропуску "Ягодин" та "Рава Руська", де у чергах застрягли сотні вантажівок. Також протестувальники загрожують заблокувати ще два пункти на кордоні з Україною — "Устилуг" та "Угринів".