Напад на українських спортсменів у Німеччині — в лікарні помер другий баскетболіст Артем Козаченко

Читать на русском
Автор
673
Артем Козаченко
Артем Козаченко. Фото art-giants.de

Лікарі до останнього боролись за його життя

Другий український баскетболіст Артем Козаченко, який постраждав під час нападу в Німеччині, помер у лікарні. Хлопцю було 18 років.

Про це повідомив клуб ART Giants, за який виступав Козаченко. Зазначається, що українець помер від отриманих важких травм у вівторок, 20 січня.

Раніше повідомлялося, що після серії операцій Артем перебував у тяжкому стані. Але за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі вже нічого не могли для нього зробити.

Нагадаємо, що 10 лютого в Німеччині вбили 17-річного українського баскетболіста з Києва Володимира Єрмакова. Також під час нападу постраждав його друг Артем Козаченко.

Поліції вдалося швидко ідентифікувати та затримати нападника. Головним підозрюваним є 15-річний студент німецько-турецького походження із Гельзенкірхена. Він уже відомий поліції як серйозний злочинець, який вчинив кілька нападів та пограбувань.

Другим затриманим за підозрою у нападі, був 14-річний підліток німецько-грецького походження з Герне, який також відомий поліції. Згодом його звільнили з-під арешту, оскільки не вдалося довести підозру.

16 лютого поліція Оберхаузена затримала ще трьох підозрюваних — 14-річного німця грецького походження з Герне та двох сирійців 14 та 15 років із Гельзенкірхена. Усі вони перебувають під слідством.

Єрмаков та Козаченко виступали за молодіжну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа.