У "Резерв+" ввели важливе оновлення: з’явилася довгоочікувана функція

Читать на русском
Автор
4215
У "Резерв+" з’явилася нова функція Новина оновлена 18 червня 2024, 08:19
У "Резерв+" з’явилася нова функція. Фото Колаж "Телеграфу" / Freepik

Розробники називають це оновлення довгоочікуваним

У додатку "Резерв+" тепер доступний електронний військово-обліковий документ. Це дозволить військовозобов’язаним не носити паперовий військовий квиток, а при необхідності користуватися даною програмою.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Чорногоренко. Ця функція стала доступною після оновлення програми.

"За відчуттями, ніби разом із командою запускаємо майбутнє. Електронний військово-обліковий документ вже доступний у Резерв+. Цифровізація невідворотня", — написала Чорногоренко.

Розробники програми зазначають, що у новому оновленні доступний також QR-код для зручної перевірки даних ТЦК або поліцією.

"Ми нарешті реалізували довгоочікуваний військово-обліковий документ в електронній формі та QR-код для зручної перевірки даних ТЦК або поліцією. Тепер із собою можна не носити паперовий військовий квиток", — пишуть розробники.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Міністерстві оборони України пояснили мету створення програми "Резерв+".