Нардеп з самокатчиком побилися в Києві: версії сторін конфлікту і усі деталі

Читать на русском
Автор
5729
Олександр Куницький Новина оновлена 13 вересня 2024, 10:30
Олександр Куницький. Фото facebook.com/zpsanek

По цій справі проводиться перевірка

Київські правоохоронці з’ясовують обставини конфлікту між чоловіком та народним депутатом від партії "Слуга народу" Олександром Куницьким, який стався в центрі столиці. До Печерського управління поліції надійшло повідомлення про побиття.

Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, потерпілий наголосив, що його вдарив народний депутат України. Заявника доправили до управління поліції та допитали. Повідомлення про подію було зареєстровано і за цим фактом розпочалася перевірка.

Згодом у мережі з'явилося відео, на якому Куницьким дає пояснення працівнику поліції. Також він показав правоохоронцям своє депутатське посвідчення, яке також потрапило на відео.

Пізніше Куницький записав відео, у якому розповів свою версію інциденту. Він зазначив, що до нього під'їхав чоловік на самокаті та почав "провокувати дебільними питаннями", а потім звернувся до поліції, "щоб хайпонути".

В соцмережах пишуть, що постраждалого вдарили ногою у спину. Це сталося після того, як хлопець, який упізнав медійного нардепа, підійшов до нього і захотів поговорити.

Чоловік був не в настрої та відмовився від спілкування. Коли хлопець почав відходити зі своїм самокатом, той нібито вдарив його ногою у спину.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що екс-нардеп влаштував бійку та поскандалив у елітному ресторані у центрі Києва. Як повідомляє Рух "Чесно", колишній нардеп характеризується як "кнопкодав" та "гречкосій".