Український канал покаже польську інтерпретацію серіалу "Свати"

Читать на русском
Автор
2435
Польська версія серіалу "Свати"
Польська версія серіалу "Свати". Фото vpolshchi.pl

Прем'єра відбудеться 3 лютого на телеканалі "1+1 Україна"

Свати — український комедійний телесеріал, вироблений в Україні студією "Квартал 95" із залученням російських акторів. Ще у 2021 році Польща викупила цю франшизу "Кварталу". А раніше ми розповідали, що у Росії знімуть новий сезон "Сватів" без українських акторів.

На цей час оприлюднили два сезони польських "Сватів". Цим поділилася українська журналістка та політтехнологиня Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй сторінці у Facebook, поділившись анонсом серіалу.

facebook.com/marina.danilukyarmolaeva

В Україні "Свати" транслювали з 2006 року. Було відзнято 7 сезонів, які стали улюбленими серед українців. Однак у 2022 році, після початку повномасштабного вторгнення, російські актори, що знімалися у серіалі, підтримали війну Росії проти України. Саме це і стало поштовхом до того, що українці перестали дивитися цей серіал та він зник з екранів.

В польській адаптації, як і оригінальній версії, розповідається про дві зовсім різні сім’ї. В них різне виховання, освіта, світобачення, спосіб життя і методи виховання. Однак їх об’єднує внучка, яку вони однаково люблять. У польській версії онуку звати Мая, її батьки — Аня та Матеуш. Батьки Ані — Вацлав та Кристина Гонсіор живуть у селищі, а сім’я Матеуша Івона та Єжи Квятковські — у великому місті.

Така новина неабияк розчарувала українців і в коментарях під постом журналістки вони почали критикувати таку прем’єру.

https://www.facebook.com/marina.danilukyarmolaeva
https://www.facebook.com/marina.danilukyarmolaeva

Раніше "Телеграф" розповідав, що не так з серіалом "Встигнути до 30". У цьому проєкті висміяли українське місто.