Виграла генетичну лотерею: донька Моніки Белуччі та Венсана Касселя захопила красою на Paris Fashion Week (фото)

Читать на русском
Автор
1122
Діва Кассель прибула на Паризький тиждень моди в компанії коханого
Діва Кассель прибула на Паризький тиждень моди в компанії коханого. Фото Getty Images

19-річна красуня з’явилася на публіці разом із коханим

Донька італійської актриси Моніки Белуччі та французького актора Венсана Касселя Діва Кассель виграла справжню генетичну лотерею. Дівчина з юних років розпочала модельну кар’єру та співпрацювала з модними брендами, підкорюючи світ своєю неймовірною красою. Днями 19-річна Діва Кассель відвідала Тиждень моди в Парижі, куди прийшла зі своїм бойфрендом Солом Нанні.

У своєму Instagram донька Моніки Белуччі поділилася кадрами світського виходу, на яких вона не приховувала своїх почуттів із бойфрендом. Парочка постійно обіймалася, трималася за руки, кокетувала між собою і позувала фотографам.

Діва Кассель та її коханий
Фото: Getty Images

Для світського виходу Діва Кассель обрала стильний стриманий образ — бежевий тренч асиметричної форми і високі чорні чоботи на шпильках. А доповнювала образ невелика модна сумочка. Волосся моделі було зібране в елегантний хвіст з кучерявими пасмами біля обличчя, а на обличчі легкий макіяж.

Діва Кассель та Сол Нанні
Фото: Getty Images

До речі, бойфренд Діви Кассель 24-річний італійський актор Сол Нанні теж виглядав дуже стильно, його образ перегукувався з луком дівчини. На ньому було чорне вбрання із суворим пальтом кавового відтінку.

Діва Кассель з бойфрендом
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що 61-річна актриса Демі Мур у розкішній сукні від Balmain викликала фурор на червоній доріжці у Нью-Йорку. Зірка з’явилася на прем’єрі фільму у незвичайній "лебединій" сукні.