Зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон в блискучій "голій" сукні з’явилася на вечірці (фото)

Читать на русском
Автор
1279
Дакота Джонсон
Дакота Джонсон. Фото Getty Images

Зірка часто з'являється у пікантних вбраннях на світських заходах

Популярна американська акторка, що прославилася завдяки фільму "50 відтінків сірого", не перестає дивувати пікантними вбраннями. Тепер вона з’явилася на вечірці у в напівпрозорій сукні в підлогу.

34-річна зірка відвідала афтепаті Saturday Night Live. Подія відбулася 28 січня у Нью-Йорку.

Для вечірки Дакота обрала чорну напівпрозору сукню в підлогу, яку прикрасили паєтки. Такий наряд підкреслив її ідеальну фігуру та мав ефектний вигляд. Пікантності образу додала хутряна накидка чорного кольору зі штучних матеріалів. Прикрасила образ акторка аксесуарами. Цього разу вона обрала каблучки, які вдягнула на середні пальці та модну маленьку сумочку. Завершила лук акторка туфлями на підборах з гострим носком чорного кольору.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

Зачіску Дакота зробила свою улюблену. Легкі локони на розпущеному волоссі. Щодо макіяжу, то акторка також не стала робити яскравий. Дакота обрала теплі тони. Виділила очі та намалювала нюдові губи. Прості зачіска та макіяж зробили образ невимушеним, але водночас яскравим та ефектним.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Демі Мур у розкішній сукні зачарувала всіх на червоній доріжці. Зірка з'явилася на прем'єрі фільму "Ворожнеча: Капоте проти Лебедів" у Нью-Йорку.