Кондратюк пожалівся, що не отримує виплат від Віталія Козловського, який служить в ЗСУ

Читать на русском
Автор
Кодратюк досі не може знайти спільну мову з Козловським Новина оновлена 30 січня 2024, 15:46
Кодратюк досі не може знайти спільну мову з Козловським. Фото facebook.com/kondratjukigor

Виконавець Віталій Козловський та продюсер Ігор Кондратюк співпрацювали протягом кількох років

Продюсер Ігор Кондратюк, який був продюсером Віталія Козловського та припинив з ним співпрацю, а згодом мав судову тяганину з артистом, стверджує, що від Віталія, який перебуває в лавах ЗСУ, вже протягом трьох місяців немає ніяких виплат. Через це Ігор висловив припущення, що Козловський не служить.

В інтерв’ю OBOZ.UA продюсер уточнив, що бухгалтерія військової частини навряд чи зацікавлена мати проблеми з законом. А відповідно, на думку, Кондратюка, можна вважати, що Козловський зник.

"У нього немає офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплатню, перебуваючи в ЗСУ?" — наголосив Ігор Кондратюк.

Додамо, що виконавець Віталій Козловський та продюсер Ігор Кондратюк співпрацювали протягом кількох років. Але через низку конфліктів розбіглися. Авторські права на всі пісні, які виконував Козловський, належали Кондратюку. Згодом продюсер, дізнавшись, що Віталій періодично продовжує виконувати його пісні, звернувся до суду.

Уже протягом десяти років знаменитості не можуть вичерпати затяжний конфлікт. Восени Козловський розповідав, що Ігор Кондратюк забирає майже всю зарплатню військового.

Ігор Кондратюк, Віталій Козловськй
Ігор Кондратюк і Віталій Козловський співпрацювали

А Кондратюк стверджує, що за рішенням суду бухгалтерія відраховує лише 20% від офіційної зарплатні виконавця.

"Я не забираю гроші, а повертаю своє. Це принципова відмінність. Але у свідомість громадян часом це не вкладеш. Я всі суди виграв, причому досить легко. Це було просте суперечливе питання щодо авторського права. Одна людина – правовласник, інша – порушник", — підкреслив Кондратюк.

Продюсер додав: "У липні 2023 році виплати по судах почалися і тривали протягом трьох місяців, останній раз – у жовтні. Все. Відтоді грошей не було. І мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський?".

Говорячи про людей, які захищають Віталія Козловського, Кондратюк висловився різко, мовляв, він усім порадив би придбати мізки та розібратися у ситуації.

"Увага, запитання: може, не в мені проблема? Запитайте у Валевської, Воронової, Табакова, Дмитриченка, "Авіаторів". З ким я там ще працював? От запитайте", — запропонував Ігор Кондратюк.

Нагадаємо, що Віталій Козловський раніше наголошував, що Ігор Кондратюк просто-напросто хоче його знищити, забуваючи про причини, через які він пішов від нього.

"Допускаю, вам просто нецікаво закрити цю ситуацію і в правовій площині, і в моральній. Тоді доведеться визнати, що я відповідаю за свої слова і вчинки", — раніше звертався до колишнього продюсера Козловський.

Раніше "Телеграф" писав, що Оля Цибульська розсекретила свої стосунки з Віталієм Козловським. Знаменитості уже давно є близькими друзями.