Катерина Осадча вперше показала фото з весілля і привітала коханого з річницею (фото)

Читать на русском
Автор
779
Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружені вже 7 років
Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружені вже 7 років. Фото instagram.com/kosadcha

Подружжя відсвяткувало річницю весілля

Катерина Осадча нечасто ділиться у соцмережах особистим життям. Телеведуча інколи викладає фото з синами та чоловіком Юрієм Горбуновим, однак світлинами з її вагітності чи весілля вона не ділиться. Однак з нагоди річниці розпису, Катерина Осадча показала рідкісні фото з чоловіком.

Сьогодні, 4 лютого, Катерина Осадча і Юрій Горбунов святкують 7 річницю їхнього шлюбу. Зворушливими фото телеведуча поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Катерина привітала чоловіка з їхнім святом і пригадала, яким чудовим був день їхнього розпису. Також Катерина розповіла, що вони йшли до РАЦСу на останньому її місяці вагітності, а син Іван народився через два дні після розпису.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

"Наша річниця сім років з дня нашого спонтанного розпису. Я кругла, як кулька за два тижні до народження Івана, але Юра скомандував, що маємо розписатися, а раніше часу звичайно не знайшлось. Тому в лютому по страшенній ожеледиці ми поковзали в РАКС".

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Ведуча також подякувала чоловікові за спогади та негаразди, які вони разом прожили. Також Катерина сказала, що кохає Юрія "до місяця й назад".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Катерина Осадча показала 21-річного сина. Телеведуча також розповіла, де він знаходиться під час війни.