Продюсер Полякової розкритикував Олега Винника та Світлану Лободу

Читать на русском
Автор
Ясинський підкреслив, що Винник його розчарував
Ясинський підкреслив, що Винник його розчарував. Фото instagram.com/mikeyasinsky

Ясинський оцінив творчі здобутки Винника та Лободи

Олег Винник неодноразав потрапляв під хвилю хейту через те, що артист виїхав за межі України. Дехто вважає, що Виннику не відбілити репутацію, інші ж переконані, що співакові варто написати кілька шлягерів і це буде справжнім поверненням на українську сцену.

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт та керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в інтерв'ю Главком також висловив свою думку про Олега Винника, який живе та працює в Німеччині. Ясинський підкреслив, що Винник для нього є розчаруванням.

До великої війни співак співпрацював із компанією Ясинського. Винник також записав із Поляковою спільний трек, але прем'єри пісні та кліпу так і не відбулося.

"Образ, який він складав собі, виявився фальшивим. Людина виявилася неспроможною відповідати створеному власноруч іміджу. Тим сенсам, про які він співав і так далі. Саме ця аудиторія від нього щось чекала, але те інтерв'ю, яке він дав… спочатку було розчарування, а потім стало, навіть, трошки смішно", — підкреслив продюсер.

Олег Винник
Олег Винник співпрацював із компанією Ясинського

Ясинський розповів і про співака Андрія Кравченка, якого порівнюють з Винником.

"Він займається собою. Гарний хлопець, молодець. Енергійний, завзятий, бажаю йому успіху. Але для того, щоби повторити успіх Винника, треба пройти відповідний шлях. І все ж це великий артист, справжній співак. З дуже величезним досвідом сценічної роботи. Команда Олега Винника не має стосунку до Кравченка. Це принципово новий артист, який намагається працювати з аудиторією, що колись була віддана Виннику", — підкреслив продюсер Полякової.

Світлана Лобода
Світлана Лобода сидить на двох стільцях

Також Ясинський оцінив і творчі здобутки Світлани Лободи, яка сидить на двох стільцях. Він наголосив, що хоч деякі українці і відвідуватимуть її концерти, але в український медійний простір артистці точно не потрапити.

"Все одно дуже багато людей ходитимуть на її концерти. Разом із тим, є багато людей, навіть серед медійної еліти, які не пропустять таких артистів у ефіри", — зізнався продюсер.

Раніше "Телеграф" писав, як Олег Винник виїхав до Німеччини під час війни. Наразі артист повертатися в Україну не має намірів.