Ігор Кондратюк пояснив, що допоможе Виннику завоювати довіру українців

Читать на русском
Автор
Кондратюк вважає, що артисти-втікачі мають шанс на повернення
Кондратюк вважає, що артисти-втікачі мають шанс на повернення. Фото Скріншот відео

Олег Винник, Влад Яма та Потап, на думку Кондратюка, дуже розчарували українську аудиторію

Телеведучий та музичний продюсер Ігор Кондратюк, який нещодавно розповідав про стосунки з Віталієм Козловським, висловив припущення, яке майбутнє в українському шоубізі чекає на Олега Винника, Влада Яму та Потапа. Він переконаний, що, приміром Виннику та Потапу достатньо буде написати пару шлягерів і це буде справжнє повернення на українську сцену.

В в інтерв’ю OBOZ.UA Кондратюк розповів, що Влад Яма, який наразі перебуває в США, не може отак просто зірватися та повернутися в Україну, бо має відповідальність перед своєю родиною. Продюсер наголосив, що Яма є сімейною людиною, він має дружину та дитину в США, а відповідно не зможе їх покинути.

Влад Яма
Влад Яма має сім'ю в США

Кондратюк додав, що Яма є сімейною людиною, він має дружину та дитину в США, а відповідно не зможе їх покинути та поїхати в Україну.

"Люди, які воюють, мабуть, мають право його назвати негідником. Люди, які не воюють, на мій погляд, повинні розуміти наступне: що відбувається – треба запитувати у самого Влада Ями. Я за нього відповідати не буду", — уточнив Кондратюк, наголосивши, що він є лише стороннім спостерігачем.

Ігор Кондратюк переконаний, що артисти-втікачі, які виїхали за межі України та потрапили під хвилю критики, все ж зможуть реабілітуватися в Україні та повернути своїх колишніх фанатів.

Олег Винник
Винник успішний у Німеччині

"Чи зробить кар’єру, коли повернеться додому Потап, Винник та Яма – велике питання. Скоріш за все, Виннику та Потапу це буде легше, бо можуть написати пару шлягерів, які візьмуть в ротацію. І це буде повернення. Щодо Влади Ями – не знаю", — уточнив артист.

Раніше "Телеграф" писав, що Козловський дуже жорстко відреагував на закиди Ігоря Кондратюка. Колишній продюсер висловив припущення, що Віталій Козловський покинув службу.