Любить Москву і виступала у Криму після окупації: що відомо про представницю Ізраїлю на Євробаченні 2024 року (фото)

Читать на русском
Автор
Еден Голан має свою фан-базу в РФ
Еден Голан має свою фан-базу в РФ. Фото Колаж "Телеграф"

У співачки є навіть українське коріння

Ізраїльська співачка з українським корінням Еден Голан у 2024 році пройшла Нацвідбір і представлятиме Ізраїль на Євробаченні 2024. Як виявилося, дівчина має українське коріння, при цьому вона довгий час жила в РФ і явно симпатизує Росії, навіть незважаючи на її агресивну війну проти України.

Незважаючи на молодий вік, Еден Голан має насичену біографію, пише obozrevatel.com. Дівчина народилася в Ізраїлі у 2003 році, проте більшу частину свого життя прожила у Москві. Відомо, що її батько єврей-латиш, а мама за походженням українка.

Еден Голан, Ізраїль

Свою творчу кар’єру та перше визнання Еден Голан отримала саме в РФ, де брала участь у талант-шоу "Голос" та у Нацвідборі на дитяче Євробачення. У 2016 році юна співачка брала участь у конкурсі "Нова хвиля" в окупованому Криму. Еден виступала у дуеті з російською співачкою Нюшею.

Еден Голан, Ізраїль

Судячи з постів, датованих 2021 роком у соцмережі VK (сторінку в Instagram вона, до речі, закрила через хейт від українців), співачка любить Москву, проводила там багато часу і мала свою фан-базу, випускаючи пісні російською мовою.

Зараз Еден Голан у соцмережах мовчить про війну як в Україні, так і в Ізраїлі. Тож користувачі Twitter вимагають в українських суддів Євробачення 2024 року поставити цій виконавиці 0 балів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що букмекери заінтригували новим прогнозом щодо України на Євробаченні 2024 року після Нацвідбору. Що прогнозують українські учасниці.