У мінісукні Chanel: 48-річна Маріон Котіяр показала стрункі ніжки на французькому "Оскарі" (фото)

Читать на русском
Автор
562
Маріон Котіяр стала ведучою церемонії кінопремії Сезар 2024
Маріон Котіяр стала ведучою церемонії кінопремії Сезар 2024. Фото Getty Images

Француженка в гламурному луці пройшлася червоною доріжкою церемонії Сезар 2024

Зірка фільму "Таксі", відома французька актриса театру та кіно Маріон Котіяр викликала фурор на 49-й щорічній церемонії вручення кінопремії Сезар 2024. Цього року 48-річна знаменитість була на зірковому заході як запрошена ведуча.

У п’ятницю, 23 лютого, актриса пройшлася червоною килимовою доріжкою в білій мінісукні зі срібними паєтками, яка вийшла з нової весняної колекції модного бренду Chanel.

Гламурний ансамбль підкреслював підтягнуту фігуру Маріон та її стрункі ніжки. Відмінною рисою вбрання був виріз-бандо та прозора чорна накидка до підлоги.

Маріон Котіяр у сукні
Фото: Getty Images

Завершили образ француженки чорні туфлі на підборах та аксесуари: срібні сережки у формі зірочок. Також актриса нанесла сяючий макіяж, що складався з димчастої палітри для очей та блідо-рожевої помади для губ.

Маріон Котіяр стрижка макіяж
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що після своєї участі у фільмі "Таксі" кар’єра Маріон Котіяр злетіла. У 2007 році вона отримала престижну нагороду "Оскар" за свою роль Едіт Піаф у фільмі "Життя у рожевому кольорі" у категорії "Найкраща актриса". Її акторський талант можна також побачити у таких фільмах, як "Хороший рік", "Початок" та "Макбет". Вона вже понад 15 років одружена з французьким актором Гійомом Кане. Пара виховує двох дітей.

Маріон Котіяр Гійом Кане
Маріон Котіяр та Гійом Кане. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, що актриса Емма Стоун у персиковій сукні Louis Vuitton викликала фурор на премії BAFTA 2024. Її вбрання створювалося цілих 450 годин.