Кейт Міддлтон вперше після операції з’явилася на фото, і з дітьми

Читать на русском
Автор
573
Кейт Міддлтон з’явилася в мережі вперше після операції на черевній порожнині Новина оновлена 10 березня 2024, 13:15
Кейт Міддлтон з’явилася в мережі вперше після операції на черевній порожнині. Фото Getty Images

42-річна герцогиня звернулася до британців уперше після 2-місячної відсутності

Герцогиня Уельська вперше з’явилася у мережі після того, як два місяці тому вона перенесла операцію на черевній порожнині. Зараз майбутня королева Великої Британії відновлюється в маєтку Сандрінгам у Норфолку.

У неділю, 10 березня, британці святкують День матері. На честь національного свята Кейт Міддлтон виявила бажання звернутися до шанувальників у соціальній мережі Інстаграм.

42-річна дружина принца Вільяма опублікувала сімейне фото. На ньому зображена сама Кейт та її троє дітей — 10-річний принц Джордж, 8-річна принцеса Шарлотта та 5-річний принц Луї. На тлі проглядаються дерева із зеленим листям.

Герцогиня звернулася до підписників зі словами подяки за підтримку протягом останніх кількох місяців. "Дякую за добрі побажання та постійну підтримку протягом останніх двох місяців. Бажаю всім щасливого Дня матері", — написала Кейт. Зроблено фото принцом Вільямом у 2024 році.

кейт міддлтон принц джордж і Луї принцеса шарлотта

Що трапилося з Кейт Міддлтон

Кенсингтонський палац оголосив у своїй заяві минулого місяця, що принцесу Кейт було госпіталізовано 16 січня для планової операції на черевній порожнині. Хоча досі неясно, чому принцесі була потрібна операція, оскільки в палаці заявили, що вона хоче зберегти конфіденційність з цього питання. У палаці додали, що вона навряд чи повернеться до своїх королівських обов’язків до Великодня, який цього року у католиків припадає на 31 березня.

Нагадаємо, що король Британії Чарльз III зараз перебуває у Сандрінгамі через причину діагнозу раку. Відомо, що найближчим часом король відкладе свої публічні обов’язки та розпочне ретельне лікування.