Зрадниця Регіна Тодоренко стала громадянкою Росії

Читать на русском
Автор
Тодоренк отримала російський паспорт
Тодоренк отримала російський паспорт. Фото Інстаграм Регіни Тодоренко

Жінка мовчить про війну, розпочату Росією проти України

Нещодавно документи на отримання російського громадянства подавала співачка-запроданка Ані Лорак. А тепер ближчою до країни-агресорки стала ведуча, родом з Одеси, Регіна Тодоренко.

Як передають російські ЗМІ, ведуча вже отримала російський паспорт. Підставою для надання їй громадянства країни-агресорки став п'ятирічний шлюб Тодоренко зі співаком Владом Топаловим. Вони виховують двох синів — Михайла та Мирослава. Тепер зрадниця сплачуватиме податку в бюджет країни-окупанта як російська громадянка.

Відомо, що Регіна Тодоренко стала відомою завдяки шоу "Орел і решка" українського виробництва. Одна, вирішила перебратися в Росію ще в 2016 році. Там вона працює як ведуча в різних телевізійних проєктах та співпрацює з брендами.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну зрадниця робила абстрактні дописи в соцмережах про "любов і мир". Однак, вона жодного разу не назвала Росією агресором і казала, що "правди ми не знайдемо".

До того ж коли окупанти обстрілювали Одесу, з якої Тодоренко родом, вона публікувала фото з розкішного відпочинку на Мальдівах. Вона зазначала, що перебуває "у великій любові".

До речі, у 2022 році Рада національної безпеки та оборони України запровадила санкції проти ведучої. Відтак, вона не зможе виводити кошти з України, проводити торгові операції, купувати землю та приватизовувати нерухомість.

Раніше "Телеграф" писав, що зрадниця Таїсія Повалій зробила цинічну заяву. Вона сказала, що є радянсько-російською українкою. До того ж співачка анонсувала альбом з російськими та українськими піснями. Це викликало обурення в суспільстві, адже Повалій підтримує кремлівську пропаганду та путінський режим.