У 29-річної української блогерки стався інсульт під час прямого ефіру

Читать на русском
Автор
654
Блогерка Аніта Соловей записувала вебінар з навчання з блогінгу
Блогерка Аніта Соловей записувала вебінар з навчання з блогінгу. Фото instagram.com/anita_solovei

Причини інсульту не відомі

Під час запису вебінару українська блогерка Аніта Соловей, що під час пандемії висловилася про вакцинацію, пережила інсульт. Дівчина розповіла, що це вплинуло на її зір і вона довго лежала в реанімації, через що надовго зникла з медіапростору.

Подробицями блогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram та Telegram-каналі. Подруги-блогерки Аніти викладали фото з лікарні і розповідали, що з дівчиною трапилося щось жахливе, однак деталями не ділилися.

Інцидент трапився під час запису її авторського вебінару. Дівчині різко стало погано, через що зйомку довелося припинити.

В Аніти Соловей інсульт
Фото: instagram.com/anita_solovei

"У процесі, коли я знімала, я не нервувала, я не була втомлена. Ми зараз до кінця ще не знаємо причини. Я зараз чекаю ще кілька генетичних досліджень. Зараз є статистика, що інсульт молодшає. Серед моїх родичів ні в кого його не було і я тотально здорова людина, що і лякає Я здорова людина — не п'ю алкоголь, не курю айкос, нічого такого не роблю", — ділиться Аніта.

Блогерка ділиться, що її тіло повністю функціонує, однак вона частково втратила зір. Зараз Аніта налагоджує емоційний стан і проходить реабілітацію.

Аніта Соловей інсульт

"У мене зникла частина зору. З правого боку я майже нічого не бачу, частина є. Але в мене функціонує вся моя права сторона – нога, рука, тіло, обличчя. Хоча під час інсульту буває таке, що воно не функціонує", — додала Аніта.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Кейт Міддлтон зникла, що спричинило багато чуток та теорій про її щезнення з медіапростору. Однак згодом виявилося, що в уельської принцеси Кейт Міддлтон діагностували рак і вона проходить курс хіміотерапії.