Надя Дорофєєва показала себе топлес і розповіла про проблеми з гормонами (фото)

Читать на русском
Автор
Співачка оголилася
Співачка оголилася. Фото Instagram Наді Дорофєєвої

Співачка виклала пікантне фото, щоб привернути увагу до важливих слів

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка допомагає військовим і їздить на Донбас, виклала світлину себе топлес і поскаржилася на фізичний та емоційний стан. Співачка також продемонструвала свої тату на світлині, на якій вона в одних джинсах.

Такий допис зірка виклала на своїй сторінці в Instagram. Текст зірка написала про піклування про свій емоційний стан і поділилася, що вже 6 років приймає препарат для нормалізації гормонів.

Співачка зізналася, що тривалий час має проблеми з ТТГ — гормоном, що виробляється гіпофізом та впливає на загальний стан організму та рівень енергії. Однак виявити, що не так з її станом, співачці допомогла Катя Сільченко, яка зіштовхнулася зі схожою проблемою і поділилася про це на своїй сторінці в Instagram.

"Чесно зізнаюся: я сиджу на Еутироксі вже 6 років, але і гадки не мала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Завдяки посту Каті я нарешті зрозуміла , що зі мною відбувалось протягом останніх 3 років. Я зрозуміла, чому я просиналась втомленою, і далі — мої дні були схожі на битву. Щодня я боролась і вважала себе чи то лінивою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися", пише Надя Дорофєєва.

Раніше "Телеграф" розповідав, що у блогерки Аніта Соловей стався інсульт під час прямого ефіру. Дівчина розповіла, що це вплинуло на її зір і вона довго лежала в реанімації, через що надовго зникла з медіапростору.