Письменник Остап Українець, що мобілізувався до ЗСУ, потрапив у лікарню

Читать на русском
Автор
823
Остап Українець знаходиться у шпиталі Новина оновлена 20 квітня 2024, 13:12
Остап Українець знаходиться у шпиталі. Фото https://www.facebook.com/

Засновник "Твоєї підпільної гуманітарки" перебуває у Кам'янці-Подільському

Відомий український письменник, перекладач та засновник та автор YouTube-каналу "Твоя підпільна гуманітарка" Остап Українець знаходиться у шпиталі. У березні 2024 року чоловік заявив, що мобілізувався до Збройних сил України.

На своїй сторінці у Фейсбуці Остап Українець написав, що поки він у шпиталі, його дружина Катерина Дудка хоче побути з ним поряд, тому шукає у місті тимчасове житло.

"Може, хтось підкаже: Де в Кам'янці Подільському можна поденно за пристойні гроші зняти однокімнатку чи одномісний номер у готелі? Поки я в шпиталі, Катря думала побути тут", — відписав письменник.

остап українець

У коментарях користувачі соцмережі побажали Остапу якнайскорішого одужання. Причини госпіталізації Українець не назвав.

Нагадаємо, що Остап Українець народився в місті Калуш, що знаходиться в Івано-Франківській області. Маючи освіту у галузі філології, він також є перекладачем. Остап Українець проводить лекції у літературному клубі "Пломінь". Починаючи з 2017 року, він є членом журі літературних конкурсів, що проводяться інтернет-журналом "Стос". Є співтворцем науково-популярного каналу на YouTube "Твоя підпільна гуманітарка". Одружений з Катериною Дудкою.

остап українець катерина дудка
Фото: facebook.com, фотограф Тарас Волошин

Раніше "Телеграф" повідомляв, що вперше за довгий час принц Вільям з'явився на публіці. Майбутній король Великої Британії останній час був поряд зі своєю онкохворою дружиною Кейт Міддлтон.