Діти заради забави понівечили могилу українського військового у Дніпрі: у поліції розповіли подробиці

Читать на русском
Автор
1314
Поліціянти прочитали нотації батькам та дітям
Поліціянти прочитали нотації батькам та дітям. Фото https://www.facebook.com/PoliceDniproRegion

Група з трьох неповнолітніх вирішила позбирати цукерки на кладовищі, але потім вдалась до варварських дій

Поліціянти змогли встановити причетних до пошкодження хреста на могилі українського військового 10 лютого 2024 року на цвинтарі у Новокодацькому районі Дніпра. Це зробили троє дітей ― двоє хлопців 13 років та 10-річна дівчинка.

За ці дії було покарано їхніх батьків ― на них склали адміністративні протоколи за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто, за невиконання батьківських обов’язків. Ці протоколи направлять на розгляд у суд, повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Як впоратись з корупцією в оборонному секторі

Інцидент стався 10 лютого. Діти прийшли на кладовище у Таромському, щоб позбирати солодощі на могилах. В якийсь момент вони почали бавитись і не придумали нічого кращого як перевертати могильні плити. Вони також пошкодили хрест на могилі українського захисника.

Небайдужі містяни звернулись до поліції. Співробітники правоохоронних органів швидко вийшли на винуватців, та затримали трьох неповнолітніх дітей. З ними провели виховальну бесіду.

Поліціянти також поспілкувались з їхніми батьками. Вони наголосили на важливості належного виховання дітей, а також розповіли, як потрібно контролювати місцеперебування дітей та їхні вчинки. На батьків склали адмінпротоколи.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Дніпрі відправили під варту чоловіка, який позбавив життя неповнолітню дівчинку. Він не зможе вийти під заставу.