Врятувала пасажирів від чоловіка з гранатою: у Дніпрі нагородять водійку трамвая(відео)

Читать на русском
Автор
2080
Трамвай №1 у Дніпрі Новина оновлена 26 січня 2024, 17:53
Трамвай №1 у Дніпрі. Фото Наше місто

На щастя обійшлось без жертв

У Дніпрі 26 січня під час руху трамвая по одній з вулиць пасажири помітили у салоні невідомого чоловіка, у якого була граната. Завдяки відважним діям машиністки, яка врятувала людей, вдалося уникнути можливої трагедії. Жінку відзначать нагородою.

Про це розповів директор КП "Дніпровський електротранспорт" Володимир Кобець в коментарі місцевим ЗМІ. За його словами водійка має великий досвід.

"На трамвайному маршруті номер 1 під час руху до водійки підійшов військовий і сказав, що у салоні трамвая знаходиться чоловік з гранатою. Вона одразу зупинила трамвай, попросила пасажирів вийти з вагону. Військовий визвав поліцію і залишився з цим чоловіком для того, щоб не було ніяких надзвичайних ситуацій. Поліція прибула своєчасно, висадила пасажира та провела слідчі дії", — розповів він місцевим ЗМІ.

Директор каже, що у жінки 28 років стажу. За свою оперативність в діях буде відзначена підприємством. Пасажири теж діяли дуже швидко.

Сама водійка розповіла, що в трамваї затриманий хизувався перед пасажирами гранатою та показував її. Вона одразу зупинилася і висадила усіх пасажирів з двох вагонів, подзвонила диспетчеру і викликала поліцію.

"У мене не було ніякого стресу, ніякого хвилювання. Якось спокійно все проходило. Я просто зібралася, знала що треба робити у такій ситуації. Зараз не те щоб відчуваю гордість. Я задоволена тим, що обійшлося без жертв, що техніка не постраждала, що ніхто не постраждав від цього", — відверто розповіла жінка.

Наразі відомо, що підозрюваного у правопорушенні затримали правоохоронні органи. А рух трамвая відновили.

Раніше "Телеграф" писав, що у Дніпрі спалахнув трамвай під час руху. Пасажири зреагували миттєво.