У Києві на два дні обмежили рух Севастопольською площею: у чому причина (карта об’їзду)

Читать на русском
Автор
У Києві перекриють ділянку дороги
У Києві перекриють ділянку дороги. Фото Телеграф

Киян просять уважно поставитися до цієї інформації

У суботу, 11 лютого та в неділю, 12 лютого у Солом’янському районі Києва обмежать рух транспорту на одній із ділянок дороги. Тут фахівці проводитимуть масштабні ремонтні роботи.

Про це повідомляється на офіційному сайті КМДА із посиланням на "Київавтодор". Автовласників просять уважно поставитися до цієї інформації та заздалегідь планувати свій маршрут.

Так, рух транспорту буде обмежений у тунелі у напрямку від проспекту Валерія Лобановського до Чоколівського бульвару. Тут можна буде проїхати виключно однією смугою. На Севастопольській площі рух буде обмежено 11 та 12 лютого з 10:00 до 17:00

"Рух транспорту тунелем у зоні виконання ремонтних робіт здійснюватиметься по одній смузі руху", — підкреслили в "Київавтодорої".

Обмеження пов’язані із проведенням ремонтних робіт.

Мешканцям та гостям міста представники КП "Київавтодор" просять вибачення за тимчасові незручності. Людей просять уважно планувати свій маршрут, щоб вчасно дістатися місця призначення.

Рух Севастопольською площею буде тимчасово обмежений

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що Кияни вимагають організувати швидкісний трамвай на Троєщину. Автор пропозиції зареєстрував відповідну петицію на сайті Київської міськради та в деталях розписав маршрут, а також доклав схему.