У Києві з’явиться олімпійська фан-зона просто неба: де її знайти

Читать на русском
Автор
У столиці можна буде подивитися Олімпіаду 2024 Новина оновлена 24 липня 2024, 16:59
У столиці можна буде подивитися Олімпіаду 2024. Фото Колаж "Телеграфу"

На локації заплановано багато цікавих заходів

У середу, 24 липня, на території столичного ВДНГ почне працювати олімпійська фан-зона. Локація функціонуватиме з 24 липня до 4 серпня і всі охочі зможуть тут підтримати українських спортсменів у компанії однодумців.

На території ВДНГ також працюватиме дитячий спортивно-оздоровчий табір. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства молоді та спорту України.

У Києві відкриється цікава олімпійська фан-зона просто неба, де транслюватимуться змагання з літніх Олімпійських ігор 2024 у Парижі. Локація працюватиме на території ВДНГ і тут також проводитимуться різні майстер-класи, проходитимуть турніри та змагання, а також благодійні матчі за участю зірок футболу 3/3.

Фан-зона включає і дитячий спортивний табір з різними активностями.

Олімпійська фан-зона у Києві. Фото: "Київ 24"

Вже в середу, 24 липня, о 20:00 тут можна буде подивитися на те, як олімпійська збірна України з футболу (U-23) зіграє свій перший поєдинок на Олімпійських іграх у Парижі. Синьо-жовті проведуть гру проти команди Іраку.

З 28 липня по 4 серпня щодня працюватиме:

  • Дитячий спортивний табір, зони UNICEF та БО "Рокада";
  • З 17:00 до 21:00 фізкультурно-спортивні локації "Активні парки – Шлях до перемоги";
  • З 16:00 до 21:00 фан-зона транслюватиме Олімпійські ігри 2024 року.

Де знайти олімпійську фан-зону у Києві

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, "Урбан-парк");

Час роботи: з 24 липня до 4 серпня 2024 року.

Ознайомитись із розкладом усіх запланованих заходів можна на сайті Міністерства молоді та спорту України.

Олімпійську фан-зону буде облаштовано на ВДНГ

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри-2024 стартують 26 липня і проходитимуть до 11 серпня. У змаганнях візьме участь збірна України — від нашої країни боротимуться за медалі 140 атлетів.

Так, 33 за рахунком літні Олімпійські ігри пройдуть у столиці Франції та ряді інших міст по всій країні, а також на заморській території — у Французькій Полінезії. На Таїті відбудуться змагання з серфінгу.

Церемонія відкриття Ігор відбудеться у п’ятницю, 26 липня. Але ще до офіційного відкриття, 24-25 липня, розпочнуться змагання з футболу, гандболу, регбі-7 та стрільби з лука. 24 липня збірна України з футболу проведе перший матч олімпійського турніру. Підопічні Руслана Ротаня зіграють із командою Іраку.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як виглядає слоган, емблема та талісман Олімпійських ігор 2024 року. Організаційний комітет Олімпійських ігор 2024 року представив талісманів Олімпійських та Паралімпійських ігор 14 листопада 2022 року. Ними стали фригійські ковпаки на ім’я Фрігі.