Україні пророкують перемогу: названо першу трійку букмекерських фаворитів "Євробачення 2024" (фото)

Читать на русском
Автор
543
Оновлені дані таблиці букмекерських ставок на Євробачення 2024
Оновлені дані таблиці букмекерських ставок на Євробачення 2024. Фото Колаж

Раніше Ісландія займала 1-е місце з ймовірністю перемоги у максимальні 10%

Букмекери висловили свої нові прогнози щодо міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2024", запланованого у Швеції, у місті Мальме. Тепер українцям знову пророкують перемогу.

За даними сайту eurovisionworld, таблиці букмекерських ставок, Україна отримала ймовірність першого місця в 10%. Ісландія, яка раніше займала перший рядок, опустилася на третє місце з оцінкою в 8%.

Друге місце посіла Велика Британія, яка має можливість стати переможцем міжнародного пісенного конкурсу у 9%. За першою трійкою лідерів йдуть Італія (7%) та Швеція (5%).

Прогнози букмекерів на Євробачення 2024
Прогнози букмекерів на Євробачення 2024

До речі, від Британії на конкурсі виступить відомий співак Olly Alexander. Музика 33-річного виконавця виходить під назвою Years & Years.

Хто представлятиме Україну на "Євробаченні 2024" у шведському місті Мальме стане відомо під час фіналу Національного відбору цієї суботи, 3 лютого. Загалом виступатимуть 11 українських артистів, які раніше офіційно представили свої конкурсні пісні.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Україна на "Євробаченні 2024" виступить у першому півфіналі 7 травня. Другий півфінал відбудеться 9 травня, а сам гранд-фінал – у понеділок, 11 травня.

До речі, Румунія відмовилася від участі у "Євробаченні 2024". Там заявили, що бюджет цього року не дозволяє масштабно представити країну на пісенному конкурсі.