Цензурних слів немає: стало відомо, як Байден називає Трампа у приватному порядку

Читать на русском
Автор
1811
Витік може значно зашкодити іміджу Байдена
Витік може значно зашкодити іміджу Байдена. Фото whitehouse.gov

Байден не обирає слів, коли розмовляє про Трампа з найближчим оточенням

Президент США Джозеф Байден, який є уособленням спокою та контрольованості, називає свого головного конкурента на прийдешніх виборах Дональда Трампа "хворим у*бком" і "гр**баним м*даком", коли веде приватні розмови зі своїм оточенням. Причини цього – амбіції Трампа, та трампівська прихильність до російського диктатора Володимира Путіна.

Про це пише американське Politico із посиланням на власні джерела. Саме вони розповіли деякі деталі розмов Байдена з оточенням.

"Президент описав Трампа давнім друзям і найближчим помічникам як "хворого у*бка", який насолоджується чужими нещастями, за словами трьох очевидців. За словами однієї людини, яка розмовляла з президентом, Байден нещодавно сказав про Трампа: "Який же цей хлопець гр**баний м*дак", – пише видання.

Білий дім відмовився коментувати цю інформацію. А видання зазначає, що такі дані зашкодять іміджу Байдена та його образу – його зображують, як особу, яка виступає за зниження рівня жорстокості та уїдливості у політиці. Втім, видання визнає, що Байдена можна зрозуміти – усі ці слова добре ілюструють його гнів до Трампа, який постійно намагається вставити адміністрації США палиці в колеса. У Трампа, доречі, вже встигли засудити слова Байдена.

"Дуже шкода, що безчесний Джо Байден нешанобливо ставиться до президентства як публічно, так і в приватному порядку. Але, знову ж таки, немає нічого дивного в тому, що він не поважає 45-го президента, так само як він не поважає американський народ своєю провальною політикою", – заявив Кріс Лацивита, старший радник передвиборної кампанії Трампа.

Раніше "Телеграф" писав, що Трамп блокує допомогу Україні від США. Це пов’язано з його бажанням будувати кампанію на питаннях міграції.

За результатами опитування Дональд Трамп випереджає президента-демократа Джо Байдена на 6%. Американці незадоволені реваншем на виборах, адже він привернув увагу до колишнього президента після його перемоги в Нью-Гемпширі.