"Розфарбуйте" свій стиль: які кольори можна поєднувати в одному образі цієї весни (фото)

Читать на русском
Автор
Рожевий - актуальний колір навесні 2024 року
Рожевий - актуальний колір навесні 2024 року. Фото Freepik

Стиліст представив 6 свіжих кольорових схем на наступний теплий сезон

В найбільш туманні та сірі дні практично всім українцям як ніколи хочеться розбавити довкілля соковитими барвами. Стильно "розфарбувати" свої образи цієї весни дуже легко, якщо знати актуальні поєднання кольорів.

Український стиліст Матвій Калугін зібрав 6 свіжих та небанальних кольорових схем, які будуть у моді у весняний сезон. "Ці поєднання кольорів найбільше привернули мою увагу останнім часом", — зізнається експерт в Інстаграмі.

СІРИЙ + ПАСТЕЛЬНИЙ РОЖЕВИЙ + ЧЕРВОНИЙ

Аналогове поєднання червоного та рожевого, але беремо у різному ступені насиченості задля більшого контрасту. Балансуємо ахроматичним сірим.

ЗЕЛЕНИЙ + ЧЕРВОНИЙ + ФІОЛЕТОВИЙ

Спліт-комплементарна схема поєднання кольорів. Найпростіша імплементація: берете основний елемент образу в одному з цих кольорів, а два інших залишаєте для взуття чи аксесуарів.

ЗЕЛЕНИЙ  ЧЕРВОНИЙ  ФІОЛЕТОВИЙ

ПОМАРАНЧЕВИЙ + БУЗКОВИЙ + БІРЮЗОВИЙ

Концентровано-життєрадісна гама. Обираємо різну насиченість відтінків для глибини образу.

ПОМАРАНЧЕВИЙ  БУЗКОВИЙ  БІРЮЗОВИЙ

БЕЖЕВИЙ + ЖОВТИЙ

Спокійне, м‘яке поєднання на кожен день. Можна спробувати його саме з масляним жовтим – одним серед найтрендовіших відтінків цієї весни.

БЕЖЕВИЙ  ЖОВТИЙ

НЕБЕСНО-БЛАКИТНИЙ + ТРАВ‘ЯНИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Концентровані відтінки можуть набридати, тоді з‘являється потяг до максимально природних, навіть дещо блідих відтінків. Це кольорове поєднання натхненне небом та землею.

НЕБЕСНО-БЛАКИТНИЙ  ТРАВ‘ЯНИЙ ЗЕЛЕНИЙ

ЗЕЛЕНИЙ + БЛАКИТНИЙ + ФІОЛЕТОВИЙ + ЖОВТИЙ

Складна схема, всередині якої ми міксуємо дві окремі. Комплементарна – жовтий і фіолетовий, найконтрастніші на колір. Та аналогова – споріднені зелений та блакитний. Запорукою вдалого образу є грамотна робота з пропорціями кольорів.

ЗЕЛЕНИЙ  БЛАКИТНИЙ  ФІОЛЕТОВИЙ  ЖОВТИЙ

Раніше ми розповідали, які стрижки пішли у минуле у 2024 році. До "чорного списку" увійшли чотири варіанти, які раніше були популярними у багатьох жінок.