Штани-палаццо — тренд 2024: з чим їх вдало стилізувати (фото)

Читать на русском
Автор
719
Актуальні штани на літо 2024 року
Актуальні штани на літо 2024 року. Фото Pinterest

Така річ ідеально доповнить ваш лук

Універсальним елементом гардеробу у 2024 році стануть штани-палаццо. Це практична річ, які просто комбінувати з різними верхами. До того ж пасують під будь-який тип фігури. Утім, цього року в моді не лише палаццо, а ще деякі види штанів.

Найактуальнішими моделями на весну та літо будуть асиметричні варіанти, традиційні з ґудзиками або ж навіть в’язані, повідомляє Vogue. Існує чотири ультратрендові комбінації, які вам сподобаються.

Шкіряні палаццо + топ в стилі бохо

Спробуйте поєднати шкіряні палаццо вільного крою з вузьким приталеним топом у стилі бохо. Таку комбінацію показали дизайнери модних будинків. Виглядає це дуже стильно та елегантно. Ця гра фактур точно приверне увагу.

Шкіряні палаццо + топ в стилі бохо

Палаццо + асиметрична блуза

У літньому сезоні всім нам хочеться легкості та свободи. Саме одяг може подарувати ці відчуття, тому ідеально обрати легкі широкі штани. А вдало стилізувати їх можна з білою сорочкою оверсайз. Особливо якщо зробити комбінацію total-white. Вишуканий вигляд вам гарантовано.

Палаццо + асиметрична блуза

Палаццо + кроп-топ

Якщо вам хочеться більш романтичного образу, тоді палаццо слід поєднати з топом у горошок. Такий принт повернувся у моду, тож не бійтеся його одягати. На прогулянці, відпочинку або побаченні почуватимете себе на всі сто у такому вбранні.

Палаццо + кроп-топ

Палаццо + напівпрозора блуза

Для збору вечірнього луку можна трохи поекспериментувати й обрати сміливіший фасон. Зверніть увагу на напівпрозорі палаццо та напівпрозору блузу у чорному відтінку. Такий мікс робить образ спокусливим і водночас стильним.

Палаццо + напівпрозора блуза

Раніше "Телеграф" розповідав, які п’ять речей мають бути у вас на літо 2024 року. Це базові речі білих відтінків, які підійдуть будь-кому.