Все-таки помер? Коли востаннє бачили Лаврова на публіці, як він виглядав (відео)

Читать на русском
Автор
31166
Сергій Лавров
Сергій Лавров. Фото tass.ru

Чутки про смерть офіційно ще не коментували

За два дні після появи міністра іноземних справ РФ Сергія Лаврова на публіці у мережі з'явились чутки про його ймовірну смерть. Посіпака Путіна 29 серпня брав участь у спільній пресконференції у Москві з міністеркою закордонних справ Сенегалу Ясін Фалл.

Як видно на відеозапису події, Лавров виглядає старим та втомленим, але цілком здоровим. Додамо, що офіційно в Росії не спростували та не підтвердили чутки про його смерть.

Під час вищевказаної конференції Лавров обговорював питання дружніх відносин Москви і Сенегалу. У свої вступній промові він згадав деякі держави, не уточнюючі назви, які намагаються ізолювати Росію та обмежити її. А це, на думку Кремля, не припустимо.

Тобто останній раз Лавров офіційно з'являвся на публіці 29 серпня, а чутки про його смерть з'явились 31 серпня. У суботу, 31 серпня, пропагандистські ЗМІ РФ також поширили його нещодавнє інтерв'ю, проте воно було взято за кілька днів до чуток.

Нагадаємо, що у червні поточного року російський диктатор Володимир Путін назвав свої умови переговорів Росії з Україною. При цьому він висунув абсурдні вимоги, що суперечать міжнародному праву. Тоді цей наратив активно транслював Лавров.

Раніше "Телеграф" розповідав, що стало відомо, чим президент РФ Володимир Путін розрахувався з головою КНДР Ким Чен Ином за снаряди.