"Європа дивиться на РФ і заздрить": "Російський ведмідь", який тренував Україну, видав порцію маячні

Читать на русском
Автор
Андрій Назаров
Андрій Назаров. Фото fhu.com.ua

Росіянин встиг попрацювати у збірній України та ХК "Донбас"

Колишній головний тренер збірної України з хокею росіянин Андрій Назаров, коментуючи результат матчу між "Спартаком" і "Динамо" (6:3) у КХЛ, заявив, що Росія зростає у спорті та економіці на заздрість Європі, що загниває. Напередодні Назаров розсмішив мережу, сказавши, що невдовзі фіни поїдуть на заробітки у РФ.

Відповідний коментар колишнього хокеїста, який грав у НХЛ під прізвиськом "Російський Ведмідь", наводить "Чемпіонат". Хокейний фахівець із матчу зробив висновок, що Європа заздрить Росії в економіці.

"Напередодні ми вже говорили про серйозну кризу у фінів, однак у хокеї та економіці далеко не все гладко не тільки у них, а й у решті Європи.

Зверніть увагу на яскраві приклади: фермери в Німеччині та Франції страйкують і ллють гній на центральні вулиці, тоді як Китай порівняно з 2022 роком подвоїв закупівлю російської олії та алюмінію.

Це говорить про те, що наші промисловці та трудівники сільського господарства завдяки уряду Російської Федерації йдуть уперед семимильними кроками. Росія росте і в спорті, і в економіці, а панам із Європи залишається тільки дивитися, заздрити та облизуватися", – сказав Назаров.

У мережі лише посміялися зі слів Назарова. Користувачі зазначили, що у РФ фермери та інші люди взагалі не мають прав, а тому не можуть влаштовувати протести проти влади.

Раніше Назаров вимагав повернути Росію на чемпіонат світу, проте у світовому хокеї думають інакше.