"Безхарактерний бездар": Медведєв програв Сіннеру у фіналі Australian Open і нарвався на "підтримку" з РФ (відео)

Читать на русском
Автор
1034
Медведєв — Сіннер
Медведєв — Сіннер. Фото twitter.com/AustralianOpen

Вирішальна гра тривала 5 сетів

У неділю, 28 січня, у Мельбурні відбувся фінал Відкритого чемпіонату Австралії-2024 у чоловічому одиночному розряді. Напередодні на Australian Open розіграли титул жінки.

У вирішальному поєдинку за титул 22-річний італієць Яннік Сіннер (№4 ATP) здобув вольову перемогу над 27-річним нейтральним спортсменом із РФ Данилом Медведєвим (№3 ATP). Про це повідомляє "Телеграф".

П’ятисетовий трилер завершився з рахунком 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3 на користь італійця. Це була 10-та очна зустріч тенісистів. Примітно, що італієць виграв 4 останні матчі після програшу перших 6. Додамо, що Данило програв лише 2 рази, ведучи по партіях з рахунком 2:0. Обидва рази – у фіналах Australian Open проти Рафаеля Надаля та Сіннера.

Повний відеоогляд матчу:

Зазначимо, італієць у 1/2 фіналу вибив серба Новака Джоковича. Яннік виграв свій перший трофей "Великого Шлему", раніше найкращим результатом італійця був вихід у півфінал на "Вімблдоні-2023".

Цікаво, що російські користувачі розкритикували Медведєва за безхарактерність. Замість слів підтримки росіянина облили брудом.

Нагадаємо, українські тенісистки чудово виступили у Мельбурні. Даяна Ястремська дійшла до півфіналу, а Людмила Кіченок грала у парному фіналі.