"Шахтар" — "Марсель": де і коли дивитись гру Ліги Європи

Читать на русском
Автор
Футболісти "Шахтаря" на шляху до Гамбургу
Футболісти "Шахтаря" на шляху до Гамбургу. Фото ФК Шахтар

Донецький клуб продовжує виступати у єврокубках

У четвер, 15 лютого, донецький "Шахтар" зіграє перший матч раунду плей-оф Ліги Європи УЄФА сезону 2023/24 проти "Олімпіка" (Марсель, Франція). "Телеграф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" — "Марсель".

У прямому ефірі в Україні гру стикового раунду Ліги Європи між українською та французькою командами покаже медіаплатформа megogo, а також Volia TV. Про це повідомляє офіційний сайт транслятора.

Перша гра між командами відбудеться у Гамбурзі (Німеччина) на "Фолькспаркштадіоні", початок поєдинку о 19:45 за київським часом. Тут Гірники традиційно проводять домашні єврокубкові матчі цього сезону.

Український клуб є аутсайдером протистояння із "Олімпіком". Аналітики віддають перевагу "Марселю", попри "гостьовий" для французів характер зустрічі. Додамо, що гра-відповідь відбудеться 22 лютого у Франції.

Нагадаємо, "Шахтар" вилетів у другий за статусом єврокубок із Ліги чемпіонів, де на груповій стадії змагань посів 3-е місце. Українська команда набрала 9 очок, поступившись місцем у плей-оф ЛЧ "Барселоні" (12) та "Порту" (12). Донеччани у квартеті випередили лише "Антверпен" (3).