Бельгія обіграла Румунію на Євро-2024, заплутавши ситуацію у групі України (відео)

Читать на русском
Автор
1554
Бельгія — Румунія Новина оновлена 23 червня 2024, 00:21
Бельгія — Румунія. Фото x.com/hai_romania, x.com/BelRedDevils

У групі збірної України склалася заплутана ситуація

У суботу, 22 червня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу відбувся завершальний матч другого туру в групі Е. Закривали ігровий день Бельгія та Румунія.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Бельгія — Румунія. Гра завершилася перемогою збірної Бельгії. Таким чином, перед заключним туром у всіх команд групи Е однакова кількість очок. Збірна України — остання через найгіршу різницю голів.

Бельгія — Румунія — 2:0

Матч завершено.

80 хв. Гол! Де Брейне подвоїв перевагу Бельгії.

2 хв. Гол! Тілеманс забиває.

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Румуни та бельгійці створили головні сенсації у першому турі Євро-2024, щоправда, Триколірні зробили це зі знаком "плюс", а ось Червоні Дияволи — зі знаком "мінус". Очікується, що мотивована Бельгія знищить Румунію в другому турі, проте що на це скажуть Станчу та Компанія? У будь-якому разі у групі Е, де також виступає Україна та Словаччина, склалася унікальна ситуація. Імовірно, що після другого туру всі команди матимуть по три очки, а після третього туру може виникнути ситуація, що у всіх збірних буде по 4 бали. У цьому випадку дуже важливою є різниця м’ячів.

Додамо, що гру Бельгія — Румунія можна переглянути у прямому ефірі в Україні. До речі, ця гра відбудеться у Кельні на "Штадіон Кельн".

Нагадаємо, у першому турі Бельгія сенсаційно поступилася Словаччині (0:1), а Румунія розгромила Україну (3:0). На сайті "Телеграф" доступні календар та результати всіх матчів Євро-2024.