Найпопулярніша модель в Україні від Volkswagen вийшла у лімітованій версії: яка її ціна

Читать на русском
Автор
Volkswagen Golf 2024 у лімітованій версії
Volkswagen Golf 2024 у лімітованій версії. Фото Volkswagen

Цей автомобіль створений до 50-річчя існування моделі

Німецький автовиробник Volkswagen випустив лімітовану версію популярного хетчбека Golf. Це вже восьме оновлення цієї моделі за її 50-річну історію. До речі, саме з цієї нагоди й випущена ця версія, яка матиме назву VW Golf Edition 50.

Як повідомляє офіційний сайт Volkswagen, оновлена модель отримала трохи багатшу комплектацію, певні доповнення в салоні, а також нові 18-дюймові легкосплавні диски. Зазначається, що Volkswagen Golf Edition 50 матиме спеціальні значки "50" на молдингах передніх порогів.

Оновлена версія популярної моделі в Україні Volkswagen Golf
Volkswagen Golf

Загалом, у нового Volkswagen Golf відтепер буде змінений бампер, логотип з підсвіткою та новими матричними фарами, особливістю яких є нове високоефективне дальнє світло з дуже великим радіусом дії, а також тонування задніх вікон.

У салоні також істотні зміни. Мультімедійний тачскрін має діагональ 12,9 дюймів. Спеціальні значки "50", окрім порогів, також будуть й на нижній частині керма. Також спеціальна версія отримала сенсорні повзунки для регулювання температури та гучності зі спеціальною підсвіткою. Автомобіль обладнаний безключовим доступом та вбудованим ChatGPT. Також можна обрати пакет "плюс", який включає панорамний дах та проєкційний дисплей.

Популярний в Україні хетчбек Volkswagen Golf отримав рестайлінг
Салон оновленого Volkswagen Golf

Наразі Volkswagen Golf Edition 50 доступний лише в бензиновій версії потужністю 115 та 150 кінських сил із механічною коробкою передач, проте пізніше повинні вийти дизельні та плагін-гібридні. Останній матиме 204 та 272 к.с. Щодо ціни, то вона становить 36 820 євро. Масова модель, своєю чергою, подорожчала і коштує від 27 180 євро за базовий хетчбек і 28 280 євро — за універсал.

Додамо, що це останній VW Golf з двигунами внутрішнього згоряння. Нове покоління хетчбека буде вже електричним. Зазначимо, що ця модель Volkswagen є найпопулярнішою в Україні.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що одна з найпопулярніших моделей Volkswagen отримала оновлення. Його випустили в кількох варіантах.