Легендарний і недорогий Nissan Juke отримав масштабне оновлення: основні фішки та ціни

Читать на русском
Автор
Nissan Juke Новина оновлена 15 лютого 2024, 15:28
Nissan Juke. Фото The Drive

При цьому змін під капотом не буде абсолютно

Популярний кросовер Nissan Juke, останнє покоління якого вийшло п’ять років тому, нарешті отримало велике оновлення. Йдеться не тільки про оновлений екстер’єр авто, але й про зміни у салоні та додаткові технології.

Очікується, що ціни на новий Nissan Juke зростуть — тепер початкова комплектація коштуватиме не 28, а 36 тисяч доларів. Про це пише Drive.

Як змінився Nissan Juke у 2024 році

Жовтий колір — один з найзатребуваніших у покупців, тому один з кольорів кузова буде саме таким. Щоправда, він матиме трішки блідіший відтінок, ніж раніше. А в дорожчих комплектаціях очікуються нові дизайни легкосплавних дисків.

Та найголовніші зміни відбулися в салоні — тут є два 12,3-дюймових екрани. Один з них працює як панель приладів, інший — як інформаційно-розважальна система. Nissan встановила тут найновіше програмне забезпечення з підтримкою Android Auto та Apple CarPlay. Тут є розпізнавання голосу та система супутникової навігації, що показує ціни на пальне і навіть — де розташовані камери контролю швидкості.

Також у салоні є електричне стояночне гальмо (уже в стандартній комплектації) і порти USB-C. Безпровідної зарядки немає. Серед інших змін — інша оббивка сидінь і керма, схожа на шкіру. У Європі буде продаватись спортивний варіант авто з чорним дахом, іншою решіткою радіатора та вставками з алькантари. Серед безпекових функцій є утримання смуги руху і якісніша камера заднього виду.

Що стосується двигунів, то змін немає жодних. У лінійці представлено 1,0-літровий трициліндровий бензиновий двигун з турбонаддувом і 1,6-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун. Витрата палива ніби-то становить 5,2 літра на 100 кілометрів.

Раніше "Телеграф" писав, що Skoda презентувала оновлену версію популярної моделі Octavia. Автомобіль отримав більш сучасний та водночас корпоративний дизайн всередині, значно потужніші силові установки, а також "свіжіший" інтер’єр.