Як не розоритись при купівлі китайського авто: основні "підводні камені"

Читать на русском
Автор
536
Китайські авто
Китайські авто. Фото autogeek.com.ua

При купівлі китайських авто потрібно знати деякі нюанси

Останнім часом рівень продажу китайських автомобілів якийсь феноменальний — практично щомісяця він б’є рекорди. Причина давно відома — Китай перетворюється у величезну автомобільну державу.

Раніше авто виробництва Піднебесної не дуже цінували, адже якість китайських товарів мала, м’яко кажучи, погану репутацію. Проте сьогодні автомобілі володіють уже досить високою якістю. Та в них, як і в будь-яких інших, можуть виникати проблеми. Про найпоширеніші несправності китайських авто розповідаємо у матеріалі.

Проблеми китайських авто, що спустошать ваш гаманець

Одна з головних проблем, що виникають у китайських автомобілях, — це роботизована коробка передач. Вона має дводискове зчеплення, з яким виникають проблеми. Деколи такі КПП ламаються, не досягнувши 100 тисяч кілометрів пробігу. Як відомо, ремонт роботизованої коробки передач — дороговартісний та важкий процес.

Надійність електрики та електроніки у машинах виробництва Піднебесної — це ще одне спірне питання. Деякі частини цих систем можуть вийти з ладу уже через кілька років після початку експлуатації. Тому до цього просто потрібно бути готовим.

Корозія є однією з найрозповсюдженіших проблем не лише китайських авто. Проте саме авто з Піднебесної уже протягом перших двох років можуть піддаватися цьому руйнівному процесу. Тому власникам китайських машин ще при купівлі варто подумати про їхній захист.

Як раніше писав "Телеграф", колесо в машині можна замінити власноруч. Є кілька порад, які допоможуть у цьому.