Гамак, лежак і повноцінне автокрісло: які існують цікаві прибамбаси для перевезення тварин в авто

Читать на русском
Автор
Головне - безпека
Головне - безпека. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

На ринку зараз повно всіляких гаджетів на будь-який смак

Починається сезон подорожей. Багато автомобілістів вибирають як спосіб пересування автомобіль, і беруть з собою домашніх улюбленців.

Подорожі з чотириногим улюбленцем – це не лише приємні емоції, але й відповідальність. Безпека та комфорт тварини під час поїздки – ось пріоритети для кожного свідомого власника.

Сьогодні ми поговоримо про те, які "прибамбаси" для перевезення тварин в авто існують на ринку, та які з них краще підійдуть саме вам.

Гамак

гамак для собак в авто

Цей бюджетний варіант підійде для невеликих собак та котів, які люблять подорожувати сидячи або лежачи.

Гамак кріпиться до сидінь або підголівників, фіксуючи тварину та захищаючи салон від бруду та шерсті.

Плюси: доступна ціна, простота використання. Мінуси: не підходить для великих тварин, не забезпечує достатньої фіксації під час різкого гальмування або аварії.

Лежак

Лежак для собак в авто

Це більш комфортний варіант для собак та котів, які люблять розслаблятися під час поїздки.Лежаки бувають різних форм, розмірів та матеріалів. Обираючи важливо врахувати розміри та темперамент тварини.

Плюси: комфорт, мобільність, простота чищення. Мінуси: не підходить для активних тварин, які можуть стрибати або бігати під час поїздки.

Автокрісло

автокрісло для собак

Найбезпечніший варіант для перевезення тварин, особливо собак, які схильні до паніки. Вони бувають різних типів: переноски, кошики, сидіння-бустери. При виборі автокрісла важливо врахувати розміри, вагу та поведінку тварини під час поїздки.

Плюси: максимальна безпека, фіксація тварини, зменшення стресу. Мінуси: найдорожчий варіант, може займати багато місця в салоні.

Раніше "Телеграф" писав про те, яким має бути тиск у шинах влітку. Ці показники мають відрізнятись від тих, які потрібні взимку.