Українці відповіли Азарову на шпильки на адресу Зеленського: "Щоб він випив пива з твого черепа"

Читать на русском
Автор
3760
Зеленського у мережі підтримали, а Азарова – ні
Зеленського у мережі підтримали, а Азарова – ні. Фото Колаж

Українці хочуть, щоб колишній прем’єр поніс справедливе покарання

Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров, справу про яку СБУ вже передало до суду, не забув про день народження Володимира Зеленського. У своєму Twitter прихвостень Януковича поцікавився, щоб йому побажали українці цього дня.

Микола Азаров опублікував не найвдаліше фото українського лідера та назвав його "наркоманом" та "вбивцею". Однак у коментарях не знайшлося жодного повідомлення, в якому українці підтримали б наративи російської пропаганди.

"Наркоман та вбивця українського народу Зеленський відзначає сьогодні 46-річчя. А що б ви йому побажали?", — написав Азаров.

Найбільш яскравий коментар залишив користувач з ніком ФОП Alexis Polux. Він побажав Володимиру Зеленському випити пива "Сармат" із черепа Азарова у Донецьку. Колишній український депутат та блогер Борислав Береза зазначив, що не є шанувальником Володимира Зеленського, але із задоволенням подивився б на це.

В іншому коментатори бажали українському президенту перемогти Росію та станцювати на могилі зрадників, а також два дивізіони літаків F-16, ATACMS та Taurus. А комік Тарас Стадницький нагадав Азарову, що колись він сміявся з жартів Зеленського та його команди, а тепер називає його вбивцею.

Також у мережі нагадали, що колись Микола Азаров намагався бути політиком та видавав себе за розумну людину. І поцікавилися в нього, невже все це варто втратити заради того, щоб "залишити слід в історії, як чмо".

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як змінився Володимир Зеленський із часів КВК до сьогодні. На знімках президента видно його еволюцію.