ДБР досі не арештувало майно жінок сім’ї Гринкевичів та Соні Морозюк: що відомо

Читать на русском
Автор
Родина Гринкевичів
Родина Гринкевичів. Фото Колаж

Протягом місяця так і не наклали арешт

Гучна справа бізнесмена Гринкевича продовжує бути на слуху. Адже у ДБР знову повідомили про арешт майна дружини львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Світлани.

Про це розповідає hromadske. Повідомляють, що ДБР відмовляється коментувати арешт майна мами Світлани — Ірини Федак, і колишньої нареченої сина Ігоря Гринкевича — Соні Морозюк.

Раніше Печерський районний суд міста Києва наклав арешт на майно у праві власності Гринкевич Світлани Степанівни. А саме: на 2 квартири, 4 земельні ділянки, житловий будинок і гаражний бокс.

Проте станом на 7 лютого у реєстрі майнових прав цих арештів так і не виявили. Тобто відсутня будь-яка інформація про фактичний арешт майна Світлани Гринкевич, її матері Ірини Федак та колишньої нареченої Романа Гринкевича — Соні Морозюк.

Відповідь ДБР на запит медіа
Відповідь ДБР на запит медіа

За словами юриста, ймовірно, ухвала слідчого судді про арешт майна Світлани Гринкевич, про яку сказали у ДБР, все ж є.

"В реєстрі її нема, бо вона не публікується. Або слідчий ще не отримав ухвалу на руки, або не відніс її реєстратору, вважаючи що і так зійде. Може навіть відніс, але її ще не внесли в Державний реєстр нерухомого майна. Ну і залишається мінімальний шанс, що вони прямо збрехали" — зауважив юрист.

Посилаючись на "таємницю слідства" ДБР, не прокоментувало арешт галереї та двох квартир у Києві, які належать Соні Морозюк, та двох квартир мами Світлани Гринкевич, Ірини Федак.

Раніше "Телеграф" писав, що дружина скандального бізнесмена Світлана позбулась частки в одній із компаній.