Немічний диктатор: під час інтерв’ю Карлсону у Путіна почалася судома (відео)

Читать на русском
Автор
3022
Такер Карлсон та Володимир Путін
Такер Карлсон та Володимир Путін. Фото росЗМІ

Скільки б у Кремлі не твердили, що господар здоровий, але ознаки видають справжню картину

Під час інтерв’ю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону у президента РФ почалася судома на лівій нозі. Він натиснув на неї рукою, щоб опустити ступню на землю.

Поки він давав інтерв’ю були й інші "дзвіночки", які вказують на проблеми зі здоров’ям "господаря Кремля". Він часто і нервово покашлював, у нього смикалася права нога, також Путін регулярно розминав зап’ястя, повідомляє "Bild російською".

Росія випускає ракети на західному устаткуванні

Здоров’я Путіна

Це відео вкотре порушило питання про здоров’я російського диктатора. У Мережі вже довгий час ходять чутки про те, що у нього є серйозна недуга. Причому версії суттєво відрізняються. За одними даними у Путіна онкологія, за іншими — хвороба Паркінсона. Є також припущення, що президент РФ має проблеми з серцем.

Офіційної інформації про здоров’я чи хвороби Путіна немає. Кремль заявляє, що в нього все гаразд з організмом і жодних важких недуг нема.

Володимир Путін явно має серйозні проблеми зі здоров’ям

Інтерв’ю Карлсону

В Інтернеті 9 лютого 2024 року з’явилося повне відео інтерв’ю між Володимиром Путіним та Такером Карлсоном. Це перше спілкування російського диктатора з іноземним журналістом у такому форматі з моменту вторгнення до України.

Однак багато хто намагався взяти інтерв’ю у Путіна. Він відхиляв усі запити. Але в підсумку дав інтерв’ю з нудним екскурсом у переписану ним самим історію американському пропагандисту Такеру Карлсону.

Зазначимо, що журналіст відомий своїми антиукраїнськими настроями. З початку повномасштабної війни в Україні він просував прокремлівські наративи.

Під час інтерв’ю Путін зробив низку абсурдних заяв. Наприклад, звинуватив Зеленського, що він, як син "фронтовика", підтримує нацизм в Україні. Насправді батько Володимира Олександровича народився вже після закінчення Другої світової війни, тому він ніяк не міг воювати з нацистами. Президент РФ навіть виправдав Адольфа Гітлера, нібито Польща сама змусила лідера нацистів розв’язати війну.

Раніше "Телеграф" зібрав найголовніші заяви Путіна в інтерв’ю Карлсону. Він пригадав Україну, обман НАТО, зрив переговорів і не лише. Його висловлювання були вкрай абсурдними та нелогічними.