Замість Ігната: спікером Повітряних сил призначено молодого майора, що про нього відомо (фото)

Читать на русском
Автор
1193
Ілля Євлаш Новина оновлена 18 березня 2024, 18:28
Ілля Євлаш

Повітряні сили озвучили ім’я нового спікера

Майор Ілля Євлаш став новим спікером Повітряних сил ЗСУ. Він обійняв цю посаду замість Юрія Ігната, який пішов у відставку кількома днями раніше.

Як повідомляє пресслужба ПС ЗСУ, нового начальника Служби зв’язків з громадськістю було призначено після отримання відповідного наказу головнокомандувача Олександра Сирського.

Хоча Євлаш і нова людина у Повітряних силах, але має за плечима досвід роботи в пресслужбах військових відомств.

Так до початку вторгнення він працював кореспондентом на каналі "Еспресо", а після мобілізації проходив службу у командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби зв’язків із громадськістю.

Після цього він очолював службу у зв’язках із громадськістю угруповання сил та засобів оборони міста Києва, а пізніше пресслужбу оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця".

Нагадаємо, що 16 березня стало відомо про звільнення з посади начальника служби зв’язків із громадськістю Юрія Ігната. Він залишиться у складі Повітряних сил, проте працюватиме тепер на іншому напрямку. За даними "Телеграф", це не останні кадрові зміни, найближчим часом може бути ще низка відставок.