Шефір прокоментував своє звільнення з посади першого помічника Зеленського

Читать на русском
Автор
5056
Сергій Шефір Новина оновлена 30 березня 2024, 22:59
Сергій Шефір

Ексчиновник відреагував на звільнення

Сергій Шефір уперше прокоментував звільнення з посади першого помічника президента України Володимира Зеленського. За його словами, він залишається у команді президента.

У коментарі виданню "Бабель" Шефір зазначив, що Зеленський залишається його другом, що для нього важливіше за втрачену посаду.

"Незалежно від усього, що ви чуєте і читаєте, я в команді президента. Без варіантів. Крім того, що він президент, він мій друг, а це набагато важливіше за посаду", — сказав він.

Як відомо, Шефір є співзасновником студії "Квартал 95", де Зеленський був художнім керівником до президентства.

Після інавгурації Шефіра було призначено на посаду першого помічника президента, де зайнявся комунікаціями з представниками великого бізнесу.

Вранці 22 вересня 2021 року під Києвом (на дорозі між селами Круглик та Ходосівка) невідомі обстріляли його автомобіль з автоматичної зброї. Тоді його водій отримав три кульові поранення, а сам він відбувся переляком.

У той же день Нацполіція озвучила основні версії події, а користувачі соцмереж навіть запідозрили інсценування та фейк, оскільки відбулося все напередодні голосування за так званий закон про деолігархізацію