Дружина Віталія Білоножка пригадала, якими були останні слова її чоловіка

Читать на русском
Автор
777
Світлана та Віталій Білоножки
Світлана та Віталій Білоножки. Фото Facebook

Світлана розповіла, що напередодні смерті чоловіка не говорила з ним про заповіти

Виконавиця Світлана Білоножко, з якою у народного артиста Віталія Білоножка був прекрасний дует і в житті, і на сцені, розповіла про останні миті, проведені зі своїм чоловіком. Віталій Білоножко помер 9 січня у 70-річному віці.

8 січня дружина провідала артиста в лікарні разом з сином. Про це виконавиця розповіла в інтерв'ю, розміщеному на YouTube-каналі Rostyslove Production.

Світлана уточнила, що про заповіти вона не говорила з Віталієм, адже навіть і подумати не могла, що незабаром його не стане. "Це дуже страшно, коли ти не готовий до такої трагедії. Пам'ятаю, як увечері я підійшла до нього. Він лежав. Я навіть не знаю, чого раптом мене повело до нього… І він із такою теплотою, із такою якоюсь любов'ю. І я кажу, що вже йду. А він каже: "Добре, йди. Пташок погодуй моїх, не забудь, будь ласка, на тебе ж павичі чекають", – розповіла жінка.

Віталій Білоножко, Світлана Білоножко
Світлана і Віталій були ідеальною парою

Дружина Білоножка також уточнила, що навіть тоді, коли Білоножко був у дуже важкому стані, вона дбала про його красу та робила йому на обличчі косметичні процедури.

"Завжди йому казала: "Цей крем треба класти на обличчя, ти красивий чоловік, за собою треба доглядати, як і жінка, аякже! Обов'язково треба. Тоді воно тобі дуже довго буде служити". І ми так йому все зробили із сином і поїхали. Поцілувалися – й усе. І вранці така страшна звістка", – додала вона.

Раніше "Телеграф" писав, що українці попрощалися з народним артистом Віталієм Білоножком у Національній філармонії України. Смерть народного улюбленця стала справжнім ударом не лише для його рідних та друзів, а й для людей, які зростали на його піснях.