"Це вплинуло на мій голос": співачка Адель скасовує концерти через хворобу

Читать на русском
Автор
Співачка Адель вимушена перенести концерти Новина оновлена 28 лютого 2024, 11:50
Співачка Адель вимушена перенести концерти. Фото instagram.com/adele

Співачка перенесла концерти через хронічну хворобу

Британська співачка Адель, яка нещодавно таємно вийшла заміж, страждає від хронічного радикуліту майже половину свого життя. Артистка також ділилася, що болі у спині виникають через стрес. Сьогодні співачка повідомила шанувальників, що через рецидив хвороби вона вимушені перенести концерти.

Про це Адель повідомила на своїй сторінці в Instagram. Зірка висловила свій сум щодо скасування концертів, але сказала, що вимушена це зробити, бо хвороба вплинула на її голос.

Співачка розповіла, що їй довелося зробити невеличку паузу в професійній діяльності через те, що їй не вдалося повністю одужати до початку виступів.

" На жаль, мені доводиться зробити паузу і призупинити свою резиденцію в Вегасі. Я хворіла наприкінці минулого туру і впродовж цілої своєї перерви. Мені не вдалося повністю одужати до відновлення виступів і тепер я знову хвора і, на жаль, це вплинуло на мій голос. За порадами лікарів, мені нічого не залишається, окрім хорошого відпочинку. 5 концертів цього етапу перенесені на більш пізній термін. Ми вже пропрацьовуємо деталі і вишлемо інформацію найближчим часом", — пише Адель у своєму дописі.

Співачка Адель

Нагадаємо, що кілька років тому Адель схудла на 40 кг і приголомшила фанів такими результатами. Артистка тренувалася тричі на тиждень, почала правильно харчуватися і перестала вживати алкоголь.