В ультракороткій сукні та туфлях з тенісними м’ячиками: Зендея вразила образом в Римі (фото)

Читать на русском
Автор
824
Зендея мала стильний вигляд
Зендея мала стильний вигляд. Фото Getty Images

Зірка прикула до себе увагу публіки

Акторка Зендея для прем’єр та фотоколів фільмів, у яких вона знімається, завжди обирає стильні та неординарні образи. Зірка вражає ретельною підготовкою до важливих подій та не забуває демонструвати струнку фігуру. Наприклад, для прем’єри фільму "Суперники" Зендея обрала сукню з тематичним принтом.

Для фотокола цього ж фільму акторка обрала не менш стильний та цікавий лук. Зірка прикула до себе всі погляди і точно була в центрі уваги. Подія відбулася сьогодні, 8 квітня, в Італії, Римі.

Так, на фотоколі фільму "Суперники" Зендея з’явилася у сріблястій короткій сукні з глибоким декольте. Родзинкою образу стали тематичні туфлі білого кольору на підборах з салатовими тенісними м'ячиками. Вони чудового доповнили лук та зробили його особливим.

Туфлі з тенісними м'ячиками
Фото: Getty Images
Зендея
Фото: Getty Images

Зачіску Зендея обрала вишукану і лаконічну водночас: зірка вклала волосся назад і воно. Срібні сережки та вечірній макіяж зробили образ більш розкішним та стильним.

Зендея
Фото: Getty Images

У фільмі "Суперники" розповідається про талановиту тенісистку в минулому, яку й зіграла Зендея, яка стала тренеркою. Її чоловік, також тенісист, зазнає невдач у своїй кар’єрі через низку програшів. Його новим суперником на турнірі став його ексдруг та за сумісництвом колишній коханий його дружини.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Гайді Клум зловили папараці у Каліфорнії. Зірка мала свіжий вигляд та мило позувала.