Рятівний гол "Шахтаря" можуть визнати найкращим у Лізі Європи: відео

Читать на русском
Автор
649
"Гірники" не змогли перемогти у першій зустрічі
"Гірники" не змогли перемогти у першій зустрічі. Фото ФК Шахтар

У чемпіона України залишаються шанси на вихід у наступну стадію

Донецький "Шахтар" увечері 15 лютого зіграв перший матч плей-офф Ліги Європи проти французького "Марселя". Зустріч завершилася з рахунком 2:2 і "гірники" забили рятівний гол уже у компенсований арбітром час. Тепер це взяття воріт можуть визнати найкращим серед усіх голів ігрового дня.

Від поразки чемпіонів України врятував бразильський вінгер Егіналду. Його взяття воріт потрапило до четвірки номінантів на нагороду і тепер усе вирішиться шляхом голосування, пишуть на офіційній сторінці Ліги Європи у соціальній мережі X.

19-річний футболіст "Шахтаря" на 90+3 хвилині зустрічі відзначився після передачі від Олександра Зубкова. Після навісу до штрафного майданчика він у ефектному стрибку головою переправив м’яч у сітку.

Окрім бразильця на нагороду претендують Мауро Ікарді ("Галатасарай"), Рафаеля Леау ("Мілан") та Анжело Пресьядо ("Спарта" Прага).

Нагадаємо, що зустріч у відповідь відбудеться 22 лютого в Марселі і в ній визначиться учасник 1/8 фіналу ЛЕ. На наступній стадії він має зіграти проти одного з переможців груп Ліги Європи.

Раніше "Телеграф" писав про те, що нещодавно молодий форвард "Шахтаря" Богдан В’юнник відмовився повертатися до команди.