У Києві мотоцикліст влетів у колону комунальної техніки: на одній із вулиць утворився затор (карта)

Читать на русском
Автор
Місце ДТП
Місце ДТП. Фото Патрульна поліція Києва

В аварії постраждали люди

У п’ятницю, 16 лютого, у Києві на Кільцевій дорозі сталася серйозна аварія за участю мотоцикліста. Внаслідок ДТП утворився великий затор та рух на даній ділянці проїзної частини виявився значно ускладненим.

Водіїв закликають врахувати цю інформацію під час планування своїх поїздок. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва.

Так, на Кільцевій дорозі сталася аварія, внаслідок якої рух ускладнений у напрямку вулиці Леся Курбаса — тут утворилася тягучка.

Водіїв просять зважати на цю інформацію при плануванні маршруту своєї поїздки.

Аварія сталася на Кільцевій дорозі

Варто зазначити, що в соцмережах з’явилася інформація про те, що на Кільцевій дорозі мотоцикліст врізався в колону комунальної техніки, яка здійснила аварійну зупинку.

Внаслідок події водій двоколісного транспорту отримав серйозні травми та був госпіталізований. Його пасажирка, на щастя, відбулася лише переляком. У зв’язку з цим рух транспорту ускладнений у напрямку вулиці Леся Курбаса.

На місці працювали поліцейські, медики та рятувальники. Причини та обставини ДТП встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Фото з місця аварії опублікували у соцмережах

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві в ДТП розбили культову модель Chrysler. Так, в Оболонському районі Києва сталася аварія за участю напівспортивного автомобіля Dodge Charger. Внаслідок зіткнення одразу кілька автомобілів отримали механічні пошкодження.