Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві школяра в Києві: фото, відео

Читать на русском
Автор
Фігурант справи у залі суду Новина оновлена 09 квітня 2024, 16:43
Фігурант справи у залі суду. Фото hromadske/Колаж "Телеграфа"

Зловмисник відмовляється від коментарів

У вівторок, 9 квітня, у Печерському суді Києва обрали запобіжний захід чоловікові, підозрюваному у вбивстві підлітка на фунікулері. Його відправив до СІЗО на два місяці без можливості внесення застави.

Про це повідомляє "hromadske". Суддя задовольнила клопотання адвоката про проведення засідання у закритому режимі.

Журналісти не були присутні у залі. Захист аргументував це тим, що підозрюваному погрожують, а на суді будуть розголошуватись особисті дані. Крім цього він не довіряє "засобам інформації, які розповсюджували недостовірні дані щодо події".

Фото із залу суду

Обвинувачений відмовлявся від коментарів.

Підозрюваний у вбивстві підлітка

Також у мережі з'явився запис з коментарем адвокат обвинуваченого щодо вбивства 16-річного хлопця.

Правоохоронці просили обрати фігуранту запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Чоловік нічого не коментує

Як раніше повідомляв "Телеграф", зловмиснику оголошено підозру у скоєнні навмисного вбивства. Експертиза показала, що у момент нападу на підлітка чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У ДБР зазначили, що підозрюваний не визнає своєї провини. Він послався на 63 статтю Конституції України, яка дає право не давати свідчення проти себе.

Нагадуємо, у неділю, 7 квітня, на станції київського фунікулера було вбито 16-річного підлітка. Хлопця штовхнув 30-річний чоловік і підліток налетів на скло, яке перерізало йому горло. Він помер на місці події від значної втрати крові.

Раніше "Телеграф" писав, що у Києві суд оголосив вирок двом чоловікам, які жорстоко побили хлопця на Хрещатику. Їх визнали винними у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень та крадіжці.